Domů » Sdružení a spolky » Sport » Výhru v Albrechticích zajistil Mandičák

Albrechtice – Dobratice 2:3 (2:0)

Jediný zápas prvního jarního kola ve skupině B 1.A třídy odehráli naši fotbalisté v neděli na hřišti v Albrechticích. Po zimní přípravě ovlivněné především nepřízni počasí neměl trenér Korabík příliš mnoho příležitostí vyzkoušet svoje svěřence v zápasech. Tak se s napětím očekávalo, co přinese první porovnání se soupeřem, který sice na podzim prohrál vysokým rozdílem v Dobraticích, ale doma je pro všechny nepříjemným soupeřem.

Zápas měl nečekaný průběh, protože už v 7.minutě domácí vedli 2:0!! Obě branky vsítil Chumchal, tu druhou z penalty. Kdo by v této minutě vsadil na to, že se může Dobraticím povést zvrat, byl by asi veliký optimista. Ale před hráči bylo ještě spousty minut a v každém kolektivním sportu se dá dokázat během několika minut mnoho. Dobratičtí odehráli, co se týče skóre, dva rozdílné poločasy. Po prvním prohrávali 0:2, aby nakonec dovedli zápas ke svému vítězství. Snížení nastalo v 66.minutě Dobiášem a už o tři minuty na to srovnala staronová akvizice v týmu Honza Mandičák. Šok pro domácí a velikou radost pro hosty a jejich fanoušky připravil opět Mandičák, který v 93.minutě rozhodl o třech bodech pro Dobratice. To znamená, že si tímto vítězstvím potvrdily vedoucí pozici v soutěži i na úkor toho, že se nikde jinde nehrálo.

V dobratickém dresu se dnes na hřišti objevili: Tesarčík – Skotnica (79.Březina), Dobiáš, Škapa, Somr, Stříž, Hlaváč (83.Béla), Causidis, Pařenica, Zábelka (89.Matula) a Mandičák, trenér Korabík

Utkání rozhodovali Pasterčák, Šabacký a Sibera, ŽK: Hlaváč, Skotnica Dobiáš, utkání přihlíželo 120 diváků, KaMoš

 



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč