Domů » O obci » Informace » Zahrada Věžky – zahrádkářská prodejní výstava 1. – 5.8.2018

Návštěvnost ZAHRADY Věžky roste i přes velkou konkurenci

Návštěvnost zahrádkářské prodejní výstavy ZAHRADA Věžky se poslední dva roky stále zvyšuje. Pořadatelé se totiž drží tradice a zároveň zavedli novinky, které sklidily u návštěvníků veliký ohlas. Venkovní expozice, Dětský svět a odpočinkové zóny jsou důvodem, proč se do Věžek vydávají spolu se skalními příznivci i mladší generace návštěvníků.

„Díky zavedeným novinkám se nám daří držet krok s obrovskou konkurencí. V republice i na Slovensku se během roku koná více než desítka akcí podobného charakteru a rozsahu,“ řekla manažerka výstav Božena Kubjatková.

Letošní letní část výstavy se pořadatelé rozhodli „obléci“ do retro stylu. Překvapením tak opět budou originální venkovní expozice, který tvoří tým mladých talentů. V Dětském světě se nejmenší přenesou o desítky let nazpět a budou si hrát s tím, čím si hráli jejich rodiče a babičky.

A co je nejdůležitější, i v létě tady milovníci přírody a zahrádkaření opět najdou své oblíbené kytky, stromky, keře, zahradní nářadí, náčiní a inspiraci pro svou zahradu. Mohou se těšit i na nové vystavovatele s nabídkou sortimentu, který návštěvníci postrádali



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč