Domů » O obci » Informace » Pohostinství Obecník nově

Jak jistě víte, pohostinství Obecník převzala do nájmu paní Romana Pinkasová, jejíž návrh na provozování Obecníku byl výběrovou komisí vybrán jako nejlepší. Od poloviny ledna, kdy si nová nájemkyně prostory pohostinství převzala, se interiér opravuje, rekonstruuje – byly sníženy podhledy, instalováno nové osvětlení, vymalováno, uklizeno.

Otevírací doba bude každý den od 14. do 21. hodiny, v pátky a soboty bude prodloužena do 23. hodiny, podle zájmu i déle. Čepovat se bude Radegast 10 a 12, kofola. V nabídce bude široký sortiment alko i nealko, utopenci, nakládaný hermelín, různé pochutiny, ale také preso, vídeňská káva, marlenka. Postupně se bude sortiment podle zájmu a chutí návštěvníků rozšiřovat. Doplní se vybavení kuchyně, aby bylo možné nabídnout i teplá jídla.  Už teď si zde můžete zadat termín pro rodinné oslavy, školní srazy, různé sešlosti.

První návštěvníci budou moci zhodnotit nový vzhled i nové provozování Obecníku v sobotu 9. února 2019, kdy bude od 17. hodiny připraveno pro návštěvníky občerstvení.

Přijďte a podpořte obecní hospůdku svou návštěvou, těšíme se na vás.

Alena Kacířová za obec, Romana Pinkasová za Obecník



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč