Domů » Sdružení a spolky » Sport » Dobratice vítězem okresního poháru

Na 1.máje, dne, kdy většina lidí si užívala krásného svátečního dne, se v Dobraticích odehrálo odvetné utkání okresního poháru. Ne zcela vhodný termín, ale asi není jiná volba a tak volného času moc fotbalisté nemají. Smutné na tom je, že se nikdo neráčil obtěžovat z OFS, aby přijel do Dobratic a předal cenu pro vítěze. Není to férový fotbalový přístup a je k zamýšlení, zda vůbec přidávat týmům něco navíc, když mají svých mistrovských utkání dost.

Soupeř ze Staříče přijel v hodně polepené sestavě, na hřišti se zpočátku objevil už skoro padesátník, trenér Martin Blahuta. Ani momentální nejlepší střelec OP Kaulinec neměl potřebnou motivaci a střeleckou slinu a co už si hosté vytvořili, tak spolehlivě vychytal Tesarčík. Po podzimní venkovní výhře ve Staříči šli domácí od počátku za vítězstvím a svou herní a především střeleckou převahu, zejména ve druhém poločase přetavili v zisk trofeje devíti brankami. Za zmíňku stojí dva hattricky domácích hráčů R.Pařenici a M.Causidise a první střelecký zápis D.Vrábela (k tomu i dvě gólové asistence).

Dobratice – Staříč 9:0 (3:0), branky Pařenica a Marián Causidis 3, Hlaváč, Vrábel a Skotnica po jedné.

Sestava domácích: Tesarčík – Somr, Dobiáš, Lýsek, Skotnica, Matula, Březina, Škapa, Hlaváč, Pařenica a Kohut. Střídali ve druhém poločase: Marián Causidis, Vrábel, Bezecný a hrající trenér Šigut.

foto zde: https://dobratice.rajce.idnes.cz/224._Finale_okresniho_poharu_Dobratice_-_Staric/



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč