Domů » Sdružení a spolky » Sport » Góly padaly jen z penalt

Smilovice – Dobratice 1:1 (1:0)

K poslednímu utkání na venkovní hřiště zajížděly Dobratice do nedalekých Smilovic. Domácí v závěru sezóny chytli vítěznou vlnu a z beznadějného místa na konci tabulky se dostali před Hrabovou. Jak to vůbec bude vypadat po skončení fotbalového ročníku, ale asi neví nikdo. Pořád se objevují různé kombinace, kdo, kde a jak se bude hrát v krajských soutěžích a níže.

Do Smilovic na fotbal moc lidí asi nechodí, dnes tvořili diváckou kulisu především diváci z Dobratic a Hnojníku, těch místních bylo poskrovnu. Když se podíváme na celý průběh utkání, lze konstatovat jediné – o nic nepřišli.  Nehrál se vůbec líbivý fotbal, spíše to jiskřilo při vzájemných soubojích a brankáři se doslova nudili na obou stranách. Není tedy pomalu co hodnotit. Domácí fotbalisté hrozili jen rychlými výpady šikovného Míry, který měl dvě možnosti po úprku dobratickým zadákům překonat Tesarčíka, ale ten stačil pokaždé správně vytěsnit útočníka a pokrýt jeho střely. Domácí Bašanda se protáhl pouze u rohových kopů a nijak více práce neměl. Branky padly v zápase jen dvě a obě z puntíku penalty. Nejprve po zákroku v šestnáctce na domácího hráče se exekuce ve 36.minutě ujal Samek a s přehledem poslal míč opačně než skákal Tesarčík. Ve druhém poločase se pro změnu protáhl asi nejlepší hráč hostí Kantor po pravé straně dovnitř pokutového území a skončil rovněž na zemi. Penaltu v 57.minutě stejně s přehledem proměnil Pařenica. Tím byla střelecká potence vystřílena a asi byli všichni rádi za závěrečný hvizd rozhodčího Boráně, protože fotbal za moc nestál a hráči se více požďuchovali než hráli kopanou. Před oběma týmy je nyní poslední kolo a pak konec tohoto fotbalového ročníku.

Sestava Dobratic: Tesarčík – Škola, Béla, Lýsek, Březina (46.Kohut) – Pařenica (76.Matula), Kantor, Causidis, Skotnica, Somr  a Škapa, trenér Korabík.

Utkání sledovalo okolo stovky diváků, rozhodovali Boráň, Chýlek a Šištík.

Fotky zde: https://dobratice.rajce.idnes.cz/228._Smilovice_-_Dobratice_1_1/



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč