Domů » Sdružení a spolky » Sport » PLES SPORTOVCŮ – přijď, pobav se a vyhraj

Jako každoročně, tak i letos připravuje Tělovýchovná jednota Dobratice, z.s. pro občany obce i okolí, sportovní fanoušky i své členy tradiční PLES SPORTOVCŮ a to v pátek, 31.1.2020 od 19,00 hodin v tělocvičně místní Základní školy.

Na plese vystoupí hudební skupina MLOCK z Brušperku se zpěvačkou Vendy Martínkovou, která mimo Dobratic vystoupí ještě letos na plesech v Polance, ve Staříči, na Morávce a v Ostravě.

Je připraveno bohaté občerstvení s kvalitní večeří, na které si každoročně pochutnávají účastníci plesu.

K vyvrcholení plesu bude patřit tradiční sportovní losování, ve kterém můžete vyhrát spoustu krásných a především finančně hodnotných cen: 3 denní Wellness pobyt pro 2 osoby v Horském hotelu Excelsior v Dolní Lomné, koupele (pivní, vinná nebo bylinná) pro 2 osoby ve studiu Relax v údolí Dolní Lomné, mobilní telefon Huawei a další desítky podobných cen. Sportovní fanoušci mohou vyhrát dres s podpisy hráčů mistra hokejové Extraligy z Třince nebo hokejku některého z nich, či oficiální tréninkový fotbalový míč londýnského Arsenalu s podpisy hráčů a další zajímavé ceny, které věnovali naší sponzoři.

Celé losování zakončí tah slosovatelné vstupenky o hlavní cenu Smart LED televizor s úhlopříčkou 108 cm.

Předprodej slosovatelných vstupenek s místenkou a večeří je v plném proudu a pořadatelé se těší na Vaší návštěvu.

 

Výbor Tělovýchovné jednoty



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč