Domů » Sdružení a spolky » Sport » Ze Smilovic vezou fotbalisté výhru

Po zbytečné domácí porážce s Dobrou zajížděli k dalšímu mistrovskému utkání dobratičtí fotbalisté do nedalekých Smilovic.  Měli co fanouškům vracet, protože v domácí derby vyhrály jen na šance a neproměněné příležitosti. I zápas ve Smilovicích lze stručně popsat: mraky příležitostí a ubohá koncovka. Kdyby se vedla statistika nastřelených tyčí a břeven, zcela bezpochyby by měly Dobratice po dvou odehraných kolech velké ambice. Samozřejmě všichni fotbaloví fanoušci i samotní hráči vědí, že fotbal hrajeme na vstřelené branky a jen to se počítá.

Po bezbrankovém poločase se konečně v té druhé části protrhla střelecká smůla a v 62.minutě potěšil dobratické fans první brankou Marián Causidis. Když pak s pomocí domácího Bujoka přidal za deset minut druhý zásah, bylo to jen velice skromné vyjádření jednoznačné převahy na hřišti. Smilovice mohou poděkovat skvělému Kroužkovi v brance, protože bez jeho zákroků by zápas skončil pořádným debaklem.

A kdo se na vítězství ve Smilovicích podílel? Tady je sestava: Bocek – Somr, Dobiáš (80.Škapa), Slavík, Stříž, Skotnica (75.Lisník), Mitrenga, Pařenica (69.Kohut), Kantor (84.Březina), Šimeček (86.Hlaváč) a Causidis. Z lavičky tým vedli M.Korabík a P.Musálek.

Foto z 2.poločasu zde: https://dobratice.rajce.idnes.cz/242._SMILOVICE_-_DOBRATICE_0_2/

 



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč