Domů » Sdružení a spolky » Sport » Střelecká forma v přípravě

Dobratice – Hukvaldy 9:2 (5:0), branky Causidis 3, Zábelka 2, Skotnica O., Skotnica Z., Bezecný a Hlaváč – Roháček a Gold z penalty, 98 diváků, rozhodčí Šimík, Pokluda a Šašinka.

 

V dalším přípravném utkání na novou sezónu se utkaly Dobratice s nováčkem 1.B třídy. Hukvaldy přijely do Dobratic potvrdit dobrou formu z přípravy, kdy se jim mimořádně střelecky dařilo a diváci se určitě těšili na tým pod vedením ambiciózního Martina Blahuty.  Za mimořádného vedra však bylo na hřišti vidět v prvním poločase jen domácí mužstvo.  To jenom prvních pár minut se zdálo, že se bude hrát vyrovnaný souboj, jenže pak to nastalo. Nejprve tutovku kapitána domácích zmařil gólman, pak mu ještě pomohla po střele Zábelky tyč, ale v 17.minutě už šli domácí po tečované střele Mariána Causidise do vedení 1:0. Ve 24.minutě byl u vyražené střele brankářem nejdříve Zábelka a hokejovým blafákem zasunul míč podruhé do sítě. Jediné světlé momenty Hukvald přišly v rozmezí tří minut, kdy se Tesarčíkovi dvakrát zatřepalo břevno jeho branky. Místo snížení přišla nádherná akce domácích a po skvělé uličce na Causidise viděli diváci zakončení alá Messi, obloučkem přes brankáře a stav 3:0. Domácí střeleckou produktivitu 1.půle ještě doplnili druhou brankou Zábelka a nádherným volejem z úhlu O.Skotnica.

Ve druhém poločase se na trávníku obou celků objevili další hráči a úroveň hry trošku poklesla. Ne však střelecká pohoda fotbalistů, dokonce padlo ještě o jednu branku více. Domácí pokračovali v dobývání hukvaldské branky a odměnou byla další góly, o které se postarali Z.Skotnica a na hrozivých 7:0 dovršil hattrickem Marián Causidis. O pověstnou nulu přišel domácí brankář v 64.minutě, kdy jej překonal Roháček. Do listiny střelců se v poslední čtvrthodince zapsal Jakub Bezecný, hostující Gold proměněním penalty a výčet branek dovršil v 86.minutě Hlaváč.

Příprava má zatím dobrý průběh a jde pomalu strach, v jaké fazóně Dobratice hrají. Nutno na závěr říci, že se jedná o přípravná utkání. I v tom dnešním neměli oba trenéři k dispozici celý svůj kádr a bude doslova tlačenka na posty v sestavě a fotbalisté si toho jsou vědomi.

A nakonec domácí sestava, která nastoupila k zápasu:

Tesarčík – Březina, Škapa, Dobiáš, O.Skotnica – Hlaváč, Causidis, Světlík, Kohut – Bortlíček a Zábelka.  Ve druhé části si zahráli Z.Skotnica, Slavík a Bezecný, trenér Marián Korabík.  KaMoš

Foto u utkání najdete na:http://dobratice.rajce.idnes.cz/191._PRIPRAVA_FOTBALISTU_Dobratice-Hukvaldy/

 



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie