Domů » Sdružení a spolky » Sport » Dobratický seniorský šampión u náměstka hejtmana kraje

Přečetli jsme v médiích:

Nejúspěšnější seniorští reprezentanti severní Moravy a Slezska u náměstka hejtmana kraje

V pondělí 14. srpna 2017 se na krajském úřadu uskutečnilo setkání nejlepších seniorských reprezentantů severní Moravy a Slezska s náměstkem hejtmana pro sociální věci Jiřím Navrátilem.

Kapitán reprezentačního týmu a vedoucí delegace – Milan Fabián – náměstkovi hejtmana představil stříbrného medailistu Miroslava Fobera ze Stříteže a dvojnásobného zlatého medailistu a celkového vítěze devítiboje kategorie muži do 70 let Karla Moškoře z Dobratic (sedící uprostřed delegace seniorských sportovců).

V družném hovoru oba medailisté sdělili své dojmy z mezinárodních sportovních her Rady seniorů České republiky a zajímali se o perspektivy seniorského sportu v našem kraji. Pan Navrátil vyslovil podporu seniorskému sportu v kraji a sportovní seniorské delegaci představil záměry Moravskoslezského kraje v oblasti sportu a dalších volnočasových aktivit v dalších létech.

Vedoucí delegace sportovců předal náměstkovi Navrátilovi výtisk Doby seniorů č. 8 s podrobnou reportáži o hrách a též svou účastnickou medaili jako poděkování za finanční podporu týmu a umožnění jeho účasti na mezinárodních sportovních hrách Rady seniorů České republiky.

Jan Mika – zpravodaj KRS MSK

Foto: Radim Fryč fotoreportér KÚ



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč