Domů » Sdružení a spolky » Sport » Dobratické fotbalistky rozstřílely Trojanovice

(Vojkovice) Tentokrát v azylu ve Vojkovicích přivítaly fotbalistky TJ Comfortu Dobratice v prvním mistrovském zápase sezóny nováčka soutěže z Trojanovic. Dobratice jako jeden z kandidátů na postup byly v tomto utkání favority a tak se očekával snadný průběh zápasu a vítězství domácího týmu.

Očekávání hostujících trenérů, že by nováček mohl favorita potrápit vzalo za své hned v úvodu hry. Již ve 4. minutě otevřela gólový účet zápasu Klusová, která  o 5 minut později vstřelila svou druhou branku. Dobratice se usadily na polovině Trojanovic a hostující obraně zle zatápěly. Dezorientovaná obrana hostů si ve 14.minutě vstřelila vlastní branku a když ve 26. minutě přidaly Veselá a Uhrová další dvě branky bylo o výsledku rozhodnuto. Trojanovice jen stěží odolávaly tlaku domácích a dostávaly se na polovinu soupeře jen sporadicky. Domácí tak přidali ve 44. minutě zásluhou Herokové šestou branku a tak se oba týmy rozešly za stavu 6:0 pro domácí.

Hra ve druhé půli se příliš nezměnila. Dobratice dále obléhaly branku soupeře a dostávaly se do nebezpečných příležitostí. Další branky přidaly v 53. Uhrová a v 57.minutě Veselá na hrozivých 8:0. Hostům se přeci jen podařilo korigovat výsledek po bohorovném přístupu stoperek Mynářové s Dunovou, které si tak dlouho dávaly přednost, až toho využila Paluzgová a nadvakrát překonala k velké radosti hostujících hráček brankářku Skočovskou. Domácí obdržená branka probudila k lepšímu výkonu a v 67. minutě se prosadila po hezké kombinaci střídající Smolíková. V 76. minutě se krásnou střelou prosadila poprvé v dobratickém dresu Štefková a o 8 minut později Mynářová, která stanovila konečný výsledek zápasu v poměru 11:1.

„Nehráli jsme dnes nějaký oslnivý fotbal, přesto jsme dokázali dát 11 branek. Jsem spokojen s výsledkem, ale ne s předvedenou hrou. Holky neplnily to, co jsme si před zápasem řekli a to by se nám mohlo v dalších zápasech proti lepším týmům vymstít. Musíme na sobě dál pracovat, aby to bylo podle mých představ. Jsme ale na dobré cestě, protože přístup holek k tréninkům a k zápasům, je velkým příslibem do budoucna a za to jim chci moc poděkovat,“ řekl k zápasu trenér Dobratic Dušan Bariš.

TJ Comfort Dobratice- TJ Sokol Trojanovice 11:1 (6:0)

Branky: 4., 9. Klusová, 21., 57. Veselá, 26., 53. Uhrová, 44. Heroková, 67. Smolíková, 76. Štefková, 84. Mynářová- 59. PaluzgovSestava Dobratic: Skočovská- Dunová- Orečná, Mynářová, Školová- Uhrová, Kuhová (50. Mojžíšková ), Štefková, Klusová (63.Smolíková)- Heroková (62. Pěchníková), Veselá (70. Sikorová) trenér Dobratic Dušan Bariš



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč