Domů » Sdružení a spolky » Sport » Dobratice – Návsí 2:0

10.zápas podzimu OP Dobratice – Návsí 2:0 (1:0), góly J.Causidis a L.Zeman
Dobratice po dvou prohrách potřebovaly zabodovat. Hosté z Návsí přijeli v oslabené sestavě, jen s šestnáctiletým náhradníkem na lavičce, domácím chyběl jen Marek Causidis. Úvod vyšel domácím více než skvěle a už ve třetí minutě vedli. Po úniku Martinčka a jeho centru z pravé strany si zpracoval míč v šestnáctce Jakub Causidis a nedal gólmanovi šanci 1:0. V 10.minutě mohlo být ještě veseleji pro domácí celek, ale střelu z kopačky L.Zemana zastavila pravá tyč. První dvacetiminutovka byla ve znamení převahy domácích fotbalistů, ale další branky nepřinesla. Hosté se před branku Lisníka dostali v dobré příležitosti až ve 28.minutě a gólman musel vyrážet nepříjemnou střelu. Pak dalo Návsí i gól, který byl správně po signalizaci asistenta na postranní čáře neuznán. To už měl v té době za sebou několik zvláštních rozhodnutí rozhodčí utkání Černoevič a zbytečně tak rozlítil zejména hostující hráče. Ještě v závěru prvního poločasu se naskytla hostům příležitost po odehrání přímého kopu, hlavička Bažanta se mezi tyče nevešla.
I ve druhém poločase se povedl úvod dobratickým. V 50. minutě se neprosadil po skvělém úniku Marián Causidis, kterého vychytal výborný brankář hostí Cymorek. Jemu mohli spoluhráči ještě v dalším průběhu utkání několikrát poděkovat za vynikající zákroky. Pak jako by na chvilku převzali iniciativu hosté a hbitý Tomáš Suszka dvakrát vybídl svoje spoluhráče k zakončení, na místě byl vždy Lisník. I domácí dostali ve druhém poločase míč za brankovou čáru z ofsajdu a tak platila až střela ze 75.minuty, kdy z 20 metrů přesně zamířil k pravé tyči L.Zeman. Ten si před tím vyslechl svoje od starších hráčů z lavičky a dal jim tu nejlepší odpověď v nádherné brance. V závěru si zahrál i nejmladší hráč hostí šestnáctiletý Raszka, domácí také taktickým střídáním už změnu ve výsledku nedovolili a připsali si další tři body do podzimní tabulky.

Sestavy: Dobratice: Lisník, I.Klesniak, Skokan, L.Klesniak, Liberda, Martinčko (86.Štíhel), Skotnica (72.Jež), Marián Causidis, L.Zeman, F.Zeman, J.Causidis (90.Kelecseny), trenér Marián Korabík
Návsí: Cymorek, Byrtus, Lupienski, P.Suszka (85.Raszka), Bažant, Benek, Remiš, Špička, Labaj, Chrascina, T.Suszka, trenér Dušan Zbončák.
ŽK 1-3, rozhodčí Černoevič, Herman a A.Causidis, 40 diváků



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč