Domů » Sdružení a spolky » Sport » Silvestrovská rozlučka a novoroční přání

V posledních hodinách roku 2010 si dali dobratičtí fotbalisté rozlučkový fotbálek.
Stává se dobrou tradicí, že se hráči mladší i ti věkově zkušenější sejdou na hřišti a stráví spolu poslední fotbalové minuty. Má to svou zimní idylku u které jsem letos nechyběl a tak vám takto chci přiblížit některé zajímavé okamžiky. Utkání mladá garda – stará garda skončila těsným vítězstvím těch mladších, ale o výsledek ani tak nešlo. Důležité bylo, že i na sněhu se dá bavit fotbalem a “ vo tom to je“.

Jsme v závěru roku 2010 a fotbalové hodnocení přísluší někomu jinému než mně. Přesto jsem oslovil trenéry našich úspěšných týmů, které obsadily ty nejpřednější místa v podzimní tabulce žen a mužů s jedinou otázkou:
S jakým předsevzetím a cílem jdete do roku 2011?
Trenér žen Dušan Bariš ( po podzimu 2.místo v MSLŽ): „Já jako trenér žen přeji holkám vítězství v soutěži, které si svým přístupem zaslouží. Pokud jim ovšem zůstane elán a nasazení se kterým se zatím prezentují. A když se jim to podaří, tak aby našly patřičné zázemí a takové fanoušky, jaké měly v minulosti v Dobraticích. Což k mé lítosti v této době asi skončilo. Zároveň přeji všem našim příznivcům vše dobré a jen to nejlepší v roce 2011. Celému klubu jen samé sportovní úspěchy a další co nejlepší rozvoj fotbalu v Dobraticích“.

Trenér mužů Marián Korabík ( 3.místo v OP mužů): Bojovat o postup do 1.B třídy i když to bude velmi těžké! A předvádět fotbal, na který se bude v Dobraticích zase chodit.

Věřím, že se jim jejich přání splní a naplní, což by byl nejlepší dárek Tělovýchovné jednotě v jubilejním roce. Tak vše dobré!!



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč