Domů » Sdružení a spolky » Sport » První výhra na turnaji

Po remíze a porážce tu byla další příležitost pro dobratické fotbalisty naplno zabodovat ve třetím utkání zimního turnaje v Č.Těšíně. Soupeř z Horních Bludovic je účastníkem Okresního přeboru v karvinském regionu a tak se mohla na hřišti porovnávat hráčská kvalita obou srovnatelných soutěží.
TJ Dobratice – Horní Bludovice 4:0 (2:0)
V nekompletním složení, ale s odhodláním získat kýžené body jsme si od začátku udržovali převahu a v 1.poločase také gólově zužitkovali. První branka padla po té, co se odhlavičkovaný míč po centru ze strany z hranice šestnáctky dostal k Lukáši Zemanovi a ten uklidil míč do brány. Po faulu na stejného hráče si po půlhodině hry postavil míč k trestného kopu Boris Causidis a Dobratice vedly 2:0.
I druhý poločas se odehrával ve stejné režii a převaze dobratických.Po fintě B.Causidise, kdy propustil míč mez nohama, dovedl solový únik po obejití brankáře až do prázdné branky J.Slavický 3:0. Na posledním gólu se podílel mladý Skotnica, který vybojoval míč, a dnes dobře hrající L.Zeman znovu do prázdné branky pečetil na konečných 4:0.
Dobratice nastoupily s těmito hráči: Klesniak L.,Liberda, Grygar, Holinka, Štíhel, Filip a Lukáš Zemanovi, Slavický, Světlík, Skokan, Causidis B., Skotnica a Balázs.

Další utkání odehrají Dobratice v sobotu 12.2. od 11:00, soupeřem bude FK Těrlicko.



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč