Domů » Sdružení a spolky » Sport » Fotbalová přípravka startuje 22.4.2011

 

Vážení rodiče a děti,

protože TJ Dobratice o.s. chce, stejně jako v minulých letech, navázat na tradici výchovy mládeže k aktivnímu sportu, jako každým rokem otevírá fotbalovou přípravku pro děti ve věku do 10let.

Tréninky se budou konat pravidelně každý pátek za každého počasí od 15:50, samotný trénink trvá 1 hodinu a končit bude v 17:00.

Letošní přípravka nabídne nejen pravidelné tréninky, ale díky aktivnímu přístupu všech členů oddílu také zcela novou travnatou plochu, plně vybavené zázemí a díky finančnímu příspěvku Obecního úřadu Dobratice 10.000,- Kč také dostatek prostředků na organizaci jak tréninků samotných, tak turnajů a dalších soutěžních aktivit.

Pokud se rozhodnete Vaše dítě zapojit do aktivního tréninku ve fotbalové přípravce, pak potřebujete jen kopačky, pohodlné sportovní oblečení, jednou týdně 2 hodiny volného času, dostatek tekutin pro malého fotbalistu(fotbalistku) a aktivní přístup.

Ale to nejdůležitější je odhodlání a pravidelnost. Pokud se jednou, společně se svým dítětem, rozhodnete pro kopanou, musíte sami sebe i dítě přinutit navštěvovat tréninky, i když se třeba Vám nebo Vaší ratolesti nechce. Kopaná je kolektivní hra, a právě proto potřebují i ti nejmenší stabilní kolektiv, na který se mohou spolehnout.

V případě zájmu mne, prosím, neváhejte kontaktovat na tel. 724222102 či emailu spilka.ondrej@gmail.com.

Těším se na Vás

Ondřej Spilka



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč