Domů » Sdružení a spolky » Sport » Zbytečná ztráta bodů s Fryčovicemi

Dobratice – Fryčovice 2:2 ( 2:1), branky: za domácí 9.minuta Marián Causidis, 37.minuta M.Dobiáš – za hosty 34.minuta Baran, 55.minuta Quitt

Domácí začali utkání za nádherného podzimního počasí s chutí a už v 1.minutě měli na kopačkách gól, ale chyběly centimetry. První desetiminutovku zakončil nádhernou střelou ze dvaceti metrů domácí kapitán Marián Causidis  a zúročil herní pohodu Dobratic – 1:0. Po čtvrthodině hry zahrozily Fryčovice, ale z malého vápna šla hlavička Šlachty nad branku. Po té přišlo období nevyužitých možností dobratických fotbalistů a hosté se štěstím odolávali náporu. Když domácí odmítli další navýšení skóre, dostali se do koncovky hosté. Nejprve nebezpečně pálil Janek a ve 34.minutě už byl stav srovnaný.  Hosté zahrávali rohový kop a míč si našel nehlídaného kapitána hostí Barana a ten nekompromisně hlavou umístil míč do sítě – 1:1. Už o tři minuty později se nedohodl hostující brankář při výběhu z branky  s obránci a odražený míč poslal z hranice šestnáctky do opuštěné svatyně M.Dobiáš –  2:1. Ještě za pozornost v závěru poločasu stála ukázková souhra bratří Causidisů, jenže ke spokojenosti diváků chybělo přesnější zakončení Marka.

Ve druhé půli se v 53.minutě řítili tři hráči domácích na dvojici obránců hostí, přečíslení sice skončilo gólem, ale brankou z ofsajdu. To muselo domácí tým hodně mrzet, protože v 55.minutě zahrával protivník přímý kop z pravé strany a po nedůsledném pokrytí hráče na zadní tyči  dostal nikým nehlídaný Quitt balón do zcela volné branky domácích a vyrovnal na 2:2. Domácím nelze upřít snahu na změnu skóre zejména mezi 80. a 85 minutou, to by musel například lépe zakončit F.Zeman, Dobiáš nebo Skotnica. Blíže ke třem bodům byli v závěru hosté, pumelici z pravačky  Jiřičného kryl dobře postavený Holinka  hájící domácí branku. Slabinou v tomto zápase byli rozhodčí a to nepřispělo k celkovému průběhu na hřišti.

Sestavy týmů: Dobratice –  Holinka – Stříž (78.Bortlíček), L.Klesniak, Marek Causidis, Skotnica – L.Zeman, Béla, Marián Causidis, Světlík – Dobiáš a F.Zeman.

Fryčovice: Ivánek, Holub, Rimel, Plesník (32.Čížek), Plachta, Quitt (88.Makúch), Janek, Baran, Zahradník, Cvertnia, Jiřičný

Rozhodčí: Vrťo, Tomai a Suszka, ŽK 2:2, 130 diváků

 



Sport
  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč