Domů » Sdružení a spolky » Sport » Dobrá – Dobratice 3:1 (1:1)

Dobrá – Dobratice 3:1 (1:1), jediný gól hostí dal M.Dobiáš V úvodním kole dalšího ročníku 1.B.třídy se hrálo v Dobré derby s Dobraticemi. Paradoxně se tak opět setkaly týmy, které spolu hrály poslední zápas minulé sezóny. A i tentokrát zůstaly body doma.

Fotogalerie v Deníku:  http://fm.denik.cz/galerie/130820-fotbal.html

V úvodu se zdálo, že Dobratice budou mít navrch a už po šesti minutách měl domácí gólman dva skvělé zákroky, kterými vzal na hodně dlouhou dobu vítr z plachet dobratickým hráčům. Nejprve vyrazil dělovku zpoza šestnáctky a vynikající postřeh prokázal po dorážce z pěti kroků. Nová posila Dobré v bráně byla největší překážkou. Jako na první zápas nového ročníku se bylo na co dívat. Pohledné akce se střídaly na obou stranách a diváci byli s hrou spokojeni. První změna skóre přišla zcela nečekaně po nevinné akci domácích. To přetažený centr doslova vyfackoval doberského hráče, od něj se míč odrazil k volnému Pietroszkovi a ten levačkou vymetl horní roh Klesniakovy branky 1:0. Za osm minut po první brance se povedla pěkná kombinační akce Dobraticím a po kolmici do vápna se z úhlu trefil Michal Dobiáš 1:1. Hostům se závěr první půle vydařil a Skotnica mohl skóre otočit, jenže rozhodčí nepochopitelně nechal bez povšimnutí faul v šestnáctce a až po dohrání akce dal domácímu hráči za odměnu jen žlutou kartu. V poslední minutě se probil do šestnáctky Marián Causidis, svou slabší pravačkou poslal střelu vedle levé tyče. Domáci šli do druhého poločasu s dvěma čerstvými hráči s přáním zvýšit obrátky a tím i skóre. Přišla však 60.minuta, centr Lýska z pravé strany a Dobiáš doslova propásl možnost a zblízka netrefil balón. V 68.minutě se zase předvedl slabý sudí, kdy nechal bez povšimnutí jasný faul na dobratického záložníka, ztracený míč tak uklidili domácí pohodlně do sítě 2:1. O dvě minuty později šel sám na gólmana Skotnica, ale ten včasným vyběhnutím zmařil vyrovnání. Z protiútoku se stejně podobně zaskvěl Klesniak a také byl u míče včas. V samotném závěru se hosté tlačili k bráně domácích, jenže z toho zákonitě přišly rychlé brejky domácích. Dva stačil zlikvidovat brankář, ten třetí už ne a Dobrá pečetila výhru na 3:1.

Sestava Dobratic: L.Klesniak – T.Bortlíček (30.Béla), Kolář, Lýsek, D.Dobiáš (73.B.Causidis) – Světlík, Uherek, Oborný, Skotnica – Marián Causidis a M.Dobiáš, trenér M.Korabík.



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč