Domů » Sdružení a spolky » Sport » Na slovíčko s trenérem žáků

Do nového ročníku vstoupili také nejmladší zástupci fotbalového klubu TJ Dobratice. Na novinky a vše kolem jsme se zeptali trenéra žáků, Ivo Klesniaka.

1.S jakými představami jdeš s týmem do tohoto soutěžního ročníku?

Vzhledem k tomu, jaký máme kádr, tak nám nepůjde o výsledky, ale především o to, aby si kluci zahráli, fotbal je bavil a také se něco naučili.

2.Kdo tvoří kádr družstva žáků?

Jsou to naši odchovanci a není jich moc. Na zápasy proto jezdíme v minimálním počtu, na střídání jich mnoho není. Proto bychom uvítali, kdyby mezi nás přišli další kluci, kteří si chtějí vyzkoušet fotbal. Nábor probíhá stále a je možno se přihlásit i v průběhu sezóny.

3.Naši žáci hrají vcelku zajímavou soutěž, můžeš nám ji přiblížit.

Hraje se v počtu šesti hráčů a brankář na půlce fotbalového hřiště. Pravidla jsou trošku jiná než u klasického fotbalu a na to si hráči brzy zvyknou. Máme jeden problém a to v tom, že hrajeme soutěž ročníků narození 1999 a mladší. My máme o hodně mladší kádr a nemůžeme se srovnávat s týmy, kde jsou právě žáci starší než ti naši. A to je potom vidět na hřišti, výškou i kvalitou jsou přece jenom někde jinde. Takto ale v žákovských soutěžích chodí, za rok na tom už budeme i my lépe, protože v mnoha týmech ti nejstarší přejdou do dorostu.

Jak to našim klukům jde na hřišti se můžete přijít podívat už tuto neděli 8.září. V pravé poledne nastoupí v Dobraticích proti Sedlištím.



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč