Domů » Sdružení a spolky » Sport » TJ DOBRATICE – VÍTĚZ PODZIMNÍ ČÁSTI 1.B.TŘÍDY SK.C

Dobratice – jsou první, co si přát více. Podívejme se zpět na to, jak probíhala cesta dobratických fotbalistů až na pomyslný první stupínek.

TJ Dobratice – fotbalový podzimní mistr 1.B.třídy skupiny C

S několika novými jmény vstupovali fotbalisté Dobratic do své třetí sezóny v 1.B třídě. Přáním trenéra i vedení klubu před začátkem soutěže bylo umístění do pátého místa. Po odehrání všech podzimních zápasů je pohled na konečnou tabulku více než hřejivý. Na prvním místě TJ DOBRATICE s počtem 29. bodů, před Starým Městem s 26 body.

Dobratický tým je nejlépe střílejícím celkem ze všech mančaftů 1.B třídy, konto soupeřů zatížili čtyřiceti brankami!

Na dílčím úspěchu se podíleli tito hráči: Brankáři: Holinka Daniel, Pielesz Vladislav, Pohludka Martin a Reš Pavel

Hráči na různých postech: Béla Patrik, Bortlíček Tomáš, Březina Adam, Causidis Boris, Causidis Marek, Causidis Marián, Dobiáš Dominik, Dobiáš Michal, Hlaváč Michal, Klesniak Ivo, Klesniak Lukáš, Kolář Dominik, Kolář Filip, Lýsek Patrik, Oborný Martin, Platoš Radek, Skotnica Ondřej, Světlík Tomáš, Ševčík Lukáš, Uherek Jakub. Trenérské žezlo pevně držel ve svých rukou Marián Korabík, vedoucím týmu byl Josef Slavický.

A ještě trochu statistiky:

Nejvíce minut odehrál kapitán Marián Causidis, který nechyběl ani minutu, celkem tedy1170 minut. Jen o něco méně, 1156 minut, strávil na pažitu Martin Oborný. Laťku držel hodně vysoko i Dominik Kolář až do svého nešťastného zranění v Hnojníku (1023 minut). Přes pomyslných tisíc minut se dostali ještě Jakub Uherek (1080) a Patrik Béla (1057 minut).

Na čtyřiceti gólech se podíleli tito střelci: Marián Causidis 12, Hlaváč 8, Marek Causidis a Dominik Kolář 4, Dobiáš a Oborný 3, Boris Causidis, Uherek a Skotnica 2.

A nakonec, jak se zrodil tento nečekaný výsledek? Zde jsou výsledky podzimních zápasů TJ Dobratice:

Dobrá – Dobratice 3:1, Dobratice – Lučina 5:O, Jablunkov – Dobratice 2:3, Dobratice – Nýdek 3:2, Mosty – Dobratice 5:4, Dobratice – Petrovice 2:2, Horní Suchá – Dobratice 2:2, Dobratice – Staré Město 1:0, Staříč – Dobratice 2:3, Dobratice – Písek 5:3, Dobratice – Hrádek 7:1, Hnojník – Dobratice 0:1, Dobratice – Fryčovice 3:2



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie