Domů » Sdružení a spolky » Sport » Víkendové výsledky

O víkendu sehrály týmy TJ Dobratice další svoje mistrovská utkání. Je už několika týdenním pravidlem,že jedině muži sbírají body jako na běžícím páse. Mládežnické celky hrají mnohem hůře. Dorost je zklamáním a jejich výkony na jaře doslova mizerné. Žáci v konkurenci starších protivníků jen sbírají fotbalové zkušenosti. A tak přikládáme z externích zdrojů výsledky:

muži: Fryčovice – Dobratice 1:4 (1:0), branky Hlaváč, Marián Causidis,  M.Dobiáš a Farny

dorost: Dobratice – Kozlovice 3:4 (2:0)

žáci: Kozlovice – Dobratice 20:3 (10:2)

Sestava: Tesarčík – Světlík, Lýsek, Kolář D., Platoš (45. Liberda) – Marek C. (55. Dobiáš), Uherek, Farný, Skotnica – Causidis Marian, Hlaváč

K sobotnímu zápasu, který měl ukázat, jak na tom dobratičtí jsou v konkurenci se svými nejbližšími soupeři, bližší informace nemám, protože jsem nebyl v našem regionu. Požádal jsem trenéra týmu Mariána Korabíka o zhodnocení utkání a tady máte jeho slova:

„Ve Fryčovicích se hrálo na výborně připraveném hřišti v krásném areálu, který patří, podle mne, k nejhezčím na této úrovni v kraji. My jsme nastoupili bez tří hráčů stabilní sestavy a na našem výkonu to bylo, zejména v prvním poločase znát. Soupeř trestal naši lajdáckost v útočné fázi, podnikal rychlé brejky, které jsme špatně pokrývali. Utkání bylo ovlivněno situací ze začátku utkání, kdydomácí hráč po rychlém útoku běžel sám na brankáře, byl atakován Patrikem Lýskem, dle mého názoru penalta. Patrik si stojí za svým, že to bylo čisté, rozhodčí to posoudil jako čistý zákrok a od té doby se utkání neslo v nervózním duchu, hlavně od funkcionářů a realizačních týmů, upozorňuji, že obou mužstev, směrem k rozhodčímu. Byla to škoda, protože jinak se hrál opravdu výborný fotbal a Fryčovice potvrzovaly, že jsou druhé naprosto po právu. My jsme první poločas byli horším týmem. Rozhodujícím momentem zápasu byl průnik Hlaváče v 55. minutě, po kterém se pískala penalta a jejich hráč byl po druhé žluté vyloučen. Asi to bylo dle litery pravidel, ale já osobně tohle dvojí potrestání nemám rád, škodí to fotbalu. Penaltu Hlaváč proměnil, a pak už byl zápas v naší režii. Další góly potom přidali Marian, Michal Dobiáš a bombou do šibenice Láďa Farny“.

Chceme naše fanoušky pozvat na poslední venkovní zápas TJ Dobratice, který se odehraje na Lučině v sobotu 14.června v 17 hodin.



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč