Domů » Sdružení a spolky » Sport » Pohár zůstal v Dobraticích

5.ročník Memoriálu Petra Hromady vyhrála stará garda TJ Dobratice

Finále: TJ Dobratice – LKS Blyskawica Konczyce Wielkie 4:0

o 3.místo: TJ Oravská Lesná – TJ Tošanovice 3:2

TJ Dobratice – TJ Tošanovice 4:3

V prvním utkání Memoriálu začali mnohem lépe domácí hráči a už ve 3.minutě vedli nad obhájcem prvenství 1:0. Do poločasu stačili vstřelit svému soupeři další dva góly Spilkou a B.Causidisem, a zdálo se být vše jasné. Jenže nebylo, hned na počátku druhé půle snížil Grygar a po něm se perfektně trefil z přímého kopu Musálek. Když nechal skórovat sudí Němec znovu Musálka po signalizovaném ofsajdu, bylo vše otevřené. Do finále nakonec šli domácí, to se po individuální akci prosadil podruhé Boris Causidis.

TJ Oravská Lesná – LKS Blyskawica Konczyce Wielkie 3:3 (na penalty 8:9)

Favorizovaný tým ze Slovenska vedl už 3:1 a přesto do finále neproklouzl. Soupeři se totiž podařilo vyrovnat v poslední minutě a v penaltách byli o ten jediný gól lepší. Postup jim vystřílel Hanzel.

O 3.místo: TJ Oravská Lesná – TJ Tošanovice 3:2

Finále: TJ Dobratice – LKS Blyskawica Konczyce Wielkie  4:0, góly Spilka 2, Ševčík a Bezecný

Ve finálovém chtěli domácí vyhrát a tak symbolicky vzdát čest svému kamarádovi Petrovi. Měl by radost, protože dobratičtí svou převahu korunovali čtyřmi brankami a 5.ročník vyhráli.

Slavnostní předání pohárů všem zúčastněným provedl předseda TJ Dobratice Břetislav Bortlíček. Kromě těchto cen byly vyhlášeny i individuální ocenění. Nejlepším hráčem byl vyhlášen polský Marcin Kraus a gólmanem domácí Daniel Holinka. K tradici již patří i pietní vzpomínka a položení kytice u hrobu Petra Hromady na místním dobratickém hřbitově.



Sport
  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč