Domů » Sdružení a spolky » Sport » Nedělní fotbal – dorost veze bod z Raškovic

Raškovice – Dobratice 1:1 (1:1), góly: Blahuta – Kohut
Dobratickým dorostencům určitě svědčí hrát na venkovních hřištích. Po dnešní remíze v Raškovicích si už připsali pátý bod a v tabulce poskočili o jednu příčku výše. I bez svého střelce Bezecného podali bojovný výkon a odměnou je i zisk bodu.
foto: http://dobratice.rajce.idnes.cz/140._Raskovice_-_Dobratice_1_1%2C_OP_dorostu/

 

Sestava: Majer, Vojvodík, Fluksa, Paranycz, Kaňok, Poledník, Kohut, Gongol, Jásek, Michalák, Bargel, Spilka, Zeman, trenér J.Bezecný.

Na špatném terénu za slušného počasí podali dobratičtí dorostenci dobrý výkon a zaslouženě si odvezli z Raškovic bod. V prvním poločase se ve 44. minutě tvrdou střelou trefil na 1:1 Kohut. Ve druhé půli se již nikomu nepodařilo vstřelit vítěznou branku a šance byly na obou stranách. Dělba bodů znamená, že dorostenci opět bodovali.

Asistent trenéra Vlček: „Je potřeba především kluky pochválit za bojovnost, s jakou k utkání přistoupili. I přesto, že se soupeř ujal vedení, nesložili kluci zbraně a toužili po vyrovnání. To se jim nakonec podařilo před koncem 1.poločasu, kdy se tvrdou střelou nekompromisně trefil Saša Kohut a vyrovnal. Špatný terén nedovolil hrát nějaký pohledný fotbal a tak je se získaným bodem spokojenost“



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč