Domů » Sdružení a spolky » Sport » Se Stonavou těžká porážka

Dobratice – Stonava 0:4 (0:3),v posledním utkání podzimní části soutěže 1.A třídy odešli dobratičtí fotbalisté s debaklem.
předzápas dorostu:
Dobratice – Mosty 3:5 (2:1), góly domácích Paranycz, Kohut a Spilka. Ani v dalším zápase se nepodařilo po dobrém začátku dotáhnout zápas k vítězství a třem bodům.
Fotky zde: http://dobratice.rajce.idnes.cz/176.DOBRATICE_-_STONAVA_0_4/

 

Už je asi zbytečné pořád opakovat, že tým Dobratic se opět nesešel v takové sestavě, jakou by si přál trenér Korabík. Po minulém kole přibyli na soupisku zraněných L.Klesniak a V.Škola a těžko hledat povzbuzující slova když další hráči, kteří by mohli hrát na utkání nepřijdou. Tak vzal zavděk kouč domácích všechny ty, co vůbec k utkání přišli.

Zde je dnešní základní sestava:

Pielesz – Gongol, J.Škola (80.Březina), Dobiáš, Bortlíček, Skotnica – Kantor, Škapa (89.Bezecný), Číž, Causidis – Mandičak (85.Kohut).

Dnešní komentář bude poměrně stručný, protože není moc o čem psát. Stonava předčila domácí celek ve všech směrech. Nemuseli se ani moc snažit a už ve 4.minutě zahrávali rohový kop a Pielesz se jen díval na míč padající přes něj až na hlavu Fraita a bylo to 0:1. I další standardka hostí smrděla gólem a chyběly jen centimetry, aby jen lízl míč hostující hráč správným směrem. Co nebylo hned, přišlo ve 20.minutě. Po úniku z levé strany přišel přízemní centr na hranici malého vápna a skluz Dobiáše nasměroval míč ke smůle Dobratic podruhé do sítě, 0:2. Z domácích ojedinělých výpadů k brance Stonavy nelze skoro nic označit jako gólovou. Dobratičtí hráči zbytečně u šestnáctky kombinovali na místo střelby a to vždy byla konečná, stonavští zadáci bezpečně odvraceli míče do bezpečí. Opravdu nemůžeme nikoho vyzdvihnout, nedařily se přihrávky, chyběla vlastnost, která zdobila dobratický tým v minulosti a to je bojovnost. Tento názor bylo slyšet z úst věrných fandů a ti domácí hráče moc dobře znají. Když těsně před koncem první půle nedosáhl na tečovanou střelu domácí gólman, bylo skóre už hodně nepříjemné, 0:3.

Druhý poločas byl herně vyrovnanější, domácí chtěli s výsledkem něco udělat, ale snaha byla marná. V pokutovém území si vysoké míče sbíral suverénní strážce branky Gaszczyk a ve středu pole byli kombinačně lepší zkušení Dittrich s Freitem a kapitánem Hančinem. Nejpěknější tečku za utkáním udělal v 74.minutě Dittrich. Na hranici šestnáctky si zpracoval přihrávku a z otočky trefil míč z voleje skoro šibenici Pieleszovy branky, 0:4. V tomto momentě už bylo zcela jasno, kam poputují body z dnešního duelu. Pro Dobratice nic potěšujícího a budou muset pořádně zabrat, aby jaro nebylo existenčním bojem o záchranu.  KaMoš



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč