Domů » Sdružení a spolky » Sport » Úspěšný víkend – muži vezou z D.Datyně bod, dorostenci vyhráli v Hrádku!

Dolní Datyně – Dobratice 2:2 (1:2), branky hostů Škapa a Zábelka.
Po nešťastné prohře v domácím derby s Dobrou zajížděli muži na hřiště druhého celku krajské soutěže 1.A třídy, skupiny B. V Datyni to dobratičtí umí a tak získaný bod to jen potvrzuje. Mohlo být i veseleji, protože domácí vyrovnali až v poslední minutě utkání po standardní situaci. Utkání mělo doslova hokejový úvod, protože ten, kdo se opozdil o deset minut, neviděl tři góly! Ve 4.minutě otevřel skóre dobratický Škapa, o minutu později přidal druhou branku Zábelka a v 7.minutě snížili domácí na 1:2 a tak skončil i první poločas. Ve druhé části se na hrbolatém terénu už moc střelcům nedařilo a o dělbě bodů rozhodla již zmíněná poslední minuta.
Ohlas trenéra Dobratic, Mariána Korabíka:“ Utkání jsme začali překvapivě moc dobře a brzy šli do dvoubrankového vedení. Domácí sice snížili, ale na špatném terénu to moc fotbalově nešlo. Měli jsme dále v průběhu utkání o něco více gólových příležitostí, ale musím říci, že nakonec je remíza asi spravedlivým výsledkem.“
Další info a fotky na:http://fm.denik.cz/fotbal_region/ohlednuti-za-fotbalovym-vikendem-20170405.html
dorost Hrádek/Návsí – Dobratice/Vojkovice 2:4 (1:1), brankově se prosadili A.Kohut 2x, F.Michalák a M.Flossner.
Dorostenci začali jarní sezónu v Hrádku až v neděli. A velice mile překvapili. Dokázali totiž poprvé získat v tomto ročníku plný počet bodů a vezou si první výhru.



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč