Domů » O obci » Informace » Výluka na trati č. 322 v úseku Frýdek-Místek až Český Těšín ve dnech od 20. července 2018 do 5. srpna 2018.

 

Správa železniční dopravní cesty s.o.  bude organizovat výluku železničního provozu na trati č. 322 v úseku Frýdek-Místek až Český Těšín a to ve dnech od 20. července do 5. srpna 2018. Tato výluka se dotkne všech vlakových spojů, které  společnost na této trati provozuje a proto je nutno nahradit vlakové spoje náhradní autobusovou dopravou. S ohledem na rozsah výluky a předpokládanému zpoždění, které jednotlivé spoje díky náhradní autobusové dopravě mohou nabírat, vytvořila  společnost výlukový jízdní řád, který tímto zveřejňujeme v příloze.

Pod tabulkami výlukového jízdního řádu jsou uvedeny všechny podstatné informace pro cestující ve vztahu k dotčené výluce, včetně umístění zastávek náhradní autobusové dopravy. V případě přepravy větších skupin doporučujeme cestujícím nahlášení přepravy na uvedeném Kontaktním centru Českých drah (telefonní číslo uvedeno ve výlukovém jízdním řádu), stejně tak je doporučováno při přepravě kol předem si rezervovat místo pro přepravu kola.

Zastávka Dobratice pod Prašivou bude obsluhována kyvadlovým spojem z Vojkovic, zastávka Ropice-Zálesí je úmístěna na autobusové zastávce Ropice, škola, v Českém Těšíně je zastávka umístěna na autobusovém nádraží.

Pro vaší informaci ještě doplňujeme, že této výluce budou předcházet tři denní výluky železničního provozu v úseku Dobrá u FM – Frýdek-Místek a to ve dnech 16. až 19. 7. v čase od 8:15 do 14:45. Tyto denní výluky by neměly mít výraznější dopad na zpoždění.

 



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč