Domů » Sdružení a spolky » Sport » PLES SPORTOVCŮ se vydařil

Připravená sportovní hala místní Základní školy přivítala v pátek návštěvníky PLESU SPORTOVCŮ. Nejen členové tělovýchovné jednoty, sportovní fanoušci, ale i občané obce a okolí se přišli pobavit. Plesovou náladu zajistila vynikající hudební produkce skupiny MLOCK z Brušperku. Halou tak zněly známé hudební hity domácích i zahraničních zpěváků a skupin v podání zpěvačky Vendy Martínkové, které doprovázely tancechtivé návštěvníky na palubovce sportovní haly.

Pro ty, kteří se přišli nejen pobavit, ale si i pochutnat na dobrém jídle, byla připravena kvalitní večeře, kterou připravily naše výborné kuchařky.

V průběhu dobré zábavy čas velmi rychle ubíhal, až dospěl ke svému vyvrcholení, k půlnočnímu tradičnímu losování. Ceny, kterých bylo téměř devadesát, tak tajemník tělovýchovné jednoty a jeho pomocníci losovali celou hodinu. A za to, že bylo co losovat, velmi děkujeme našim sponzorům, kteří byli k nám – sportovcům velmi štědří. Všechny ceny udělaly radost jejich šťastným majitelům, kteří tak vyhráli například 3 denní Wellness pobyt pro 2 osoby, koupele pro 2 osoby, masáže, kadeřnické práce, zahrát si bowling, mobilní telefon, sportovní dres nebo hokejku, či fotbalový míč a další desítky hodnotných cen. Za tyto krásné ceny ještě jednou děkujeme našim sponzorům.

Na závěr celého slosování proběhl tah slosovatelné vstupenky. Cenou pro šťastného majitele vstupenky byla výhra Smart LED televizoru.

Závěrem je potřeba ještě jednou poděkovat všem návštěvníkům za přízeň, kterou nám návštěvou plesu věnovali a poděkovat organizátorům za dobře odvedenou práci s konstatováním, že letošní PLES SPORTOVCŮ se vydařil.

 

Výbor Tělovýchovné jednoty



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč