Domů » O obci » Informace » Nově otevřená ortopedická ordinace ve Frýdlantu n. Ostravicí

Milí občané obce Dobratice,

Rád bych Vás informoval o otevření zcela nové ordinace Ortopedie a traumatologie kousek od Dobratic ve Frýdlantu nad Ostravicí!

Někteří o nás již možná slyšeli, dokonce u nás byli, pro jiné to bude nová zpráva. Otevřeli jsme přesně v květnu před rokem! Vše je konečně tak, jak si „doktor Tomáš“ představoval, moderní vyšetřovna, sesterna s usměvavou zdravotní sestřičkou Markétou a útulná čekárna, kde se cítí příjemně jak kojenci a děti, tak pánové s denním tiskem a dámy s módní revue a nyní nastal ten správný čas o nás veřejně informovat.

Ordinace Ortopedie a traumatologie MUDr. Tomáš Obtulovič – „ORTOPOINT“ je privátní smluvní zdravotní zařízení poskytující komplexní ambulantní služby v oboru Ortopedie a traumatologie pohybového aparátu.

V ordinaci se věnujeme diagnostice, léčbě, konzervativní a operační v návaznosti na nemocniční zařízení, prevenci a konzultační činnosti v oboru Ortopedie a traumatologie. Odbornou péči poskytujeme všem pacientům, dětem i dospělým, jednoduše pro „Pro malé i velké.“ pacienty. Ordinace jsou vybaveny moderním ultrazvukovým přístrojem a podoskopem. V ordinaci provádíme klinické a ultrazvukové vyšetřování kyčlí novorozenců.

Naše postgraduální specializační vzdělání v oboru Ortopedie a traumatologie bylo získáno po několikaleté nemocniční praxi v České republice a v Rakousku.

Práce lékaře v oboru Ortopedie a traumatologie nás profesně naplňuje a baví a spokojenost pacienta je tou hnací silou a vnitřní motivací dále se lidsky a profesionálně zlepšovat a být jednoduše lepším lékařem.

Váš lékař a Vaše zdravotní sestra,

MUDr. Tomáš Obtulovič, Markéta Državová

 

ORDINAČNÍ HODINY:

Pondělí 14:30 – 19:00 hod

Středa 14:30 – 19:00 hod

Čtvrtek 7:00 – 12:00 a 13:00 – 18:00 hod

Pátek 7:00 – 12:00 hod

 

KONTAKT a OBJEDNÁVÁNÍ PACIENTŮ:

MUDr. Tomáš Obtulovič

Ordinace Ortopedie a traumatologie

Poliklinika Frýdlant nad Ostravicí

Nádražní 132

739 11 Frýdlant nad Ostravicí

 

Telefon: + 420 776 272 636

E-mail: ordinace@ortopoint.cz

Web: www.ortopoint.cz a objednávkový on-line formulář na několik termínů do ordinace.

 

Objednávky prosím jen v pracovní době. Děkujeme za Vaši ohleduplnost.

 

Níže fotogalerie naší ordinace.

 



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč