Domů » O obci » Informace » Dotazník Komunitní plánování sociálních služeb – prosíme občany o jeho vyplnění

Jelikož bylo zatím doručenou pouze 16 vyplněných dotazníků ( viz text níže), prosíme občany o  vyplnění pokud možno do konce tohoto týdne, tj. do 18.7.2021. Děkujeme.

Odkaz na dotazník k vyplnění.

http://www.ikor.cz/_dobratice/index.php

 

*****************************************************************************************************************

 

prostřednictvím Regionu Slezská brána, jehož je naše obec součástí,  se na základě získané dotace zpracovávají základní strategické dokumenty pro další rozvoj obcí. Dotazník ke strategickému rozvoji naší obce jste už měli možnost vyplnit a já věřím, že jste tak i učinili. Dalším zpracovávaným strategickým plánem je Komunitní plán rozvoje sociálních a souvisejících služeb Regionu Slezská brána a jeho obcí 2022 – 2027. Ten se zpracovává pro celý region, protože není možné, aby malé obce samostatně zajistily všechny potřebné služby, spolupráce je u sociálních služeb naprosto nutná.

Zpracovatelem komunitního plánu je Institut komunitního rozvoje z.s. z Ostravy. Všechny elektronicky vyplněné dotazníky, které budou odeslány do 9.7.2021, odcházejí přímo zpracovatelům, kteří je pak za všechny obce vyhodnotí a zpracují. S výsledky budete samozřejmě seznámeni. V dotazníku se pracuje s pojmem osoba blízká, myslí se tím rodinní příslušníci.

Věříme, že se vyplněním dotazníků zapojíte do tvorby základních strategických dokumentů a svými názory přispějete k dalšímu nasměrování naší obce. A děkujeme za to.

 

Alena Kacířová, starostka.

Odkaz na dotazník k vyplnění.

 

http://www.ikor.cz/_dobratice/index.php

 



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč