Domů » O obci » Informace » Jak můžeme trávit volný čas v Dobraticích

V popředí zájmu dětí i dospělých v obci je v poslední době lesopark a atrakce, které v příjemném lesním prostředí nabízí. Vzhledem k tomu, že se do obce přistěhovala řada nových občanů, chceme připomenout i další možnosti, které v obci naleznou. Součástí hřiště pod základní školou je dětské hřiště, lanovka, venkovní posilovna, sportovní hřiště s umělým trávníkem na tenis, volejbal, nohejbal, fotbálek… Vše je volně přístupné, jen za zapůjčení sítě zaplatíte 100 Kč a je potřeba se objednat u správkyně areálu alespoň den předem. Tel. na paní Badovou je 736 108 611. U paní Badové si můžete také objednat pronájem tělocvičny.

Další dětské hřiště s kuželkami, jezírko s rybičkami, potůček, vodní hra, šachovnice, kdy obří šachové figurky a kuželky si můžete zdarma zapůjčit v pohostinství Obecník, naleznete v centru obce u obecního úřadu. Vzadu za Obecníkem je pak zelená travnatá plocha k různým hrám a na ohništi „dobratického Stonehenge“ si můžete opéct párky.

Volně přístupné je také dětské hřiště u mateřské školky, a to v době prázdnin a víkendů v průběhu celého dne, v době provozu školky odpoledne.

Alena Kacířová, starostka 



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč