Domů » Sdružení a spolky » Sport » Prohra v Tiché

Prohra v Tiché po jedenácti zápasové šnůře bez porážky.

Za ideálního jarního fotbalové počasí nastoupili dobratičtí fotbalisté ke svému dalšímu utkání na hřišti SK Tichá. Jedenáct utkání v řadě nepoznali naši hráči hořkost porážky, což je vyneslo na 4. místo tabulky 1. A třídy sk. B.

Trenér Korabík a asistentem Musálkem poslali do zápasu tuto sestavu: Bocek, Kohut (76. minuta Březina), Mandičák, Menšík, Šimeček, Somr, Causidis, Skotnica, Bařina (70. minuta Pařenica), Kantor a Mitrenga.

Utkání řídili rozhodčí: Petroš R., Podracký P., Bartek L.

Dobratičtí hráči zajížděli do Tiché s kreditem dlouho neporaženého mužstva (naposled prohráli 1.10.2022 ve Stonavě) a mužstva, které ve středeční dohrávce porazilo v tabulce třetí Smilovice. Domácí nastoupili s respektem a se zajištěnou obranou.  Hrál se úvodní poločas s mírnou převahou hostů, ovšem bez výrazných šancí z obou stran.

Druhý poločas začal náporem a zlomovou neproměněnou šanci hostů. Pak převzali otěže zápasu do svých rukou hráči Tiché. V utkání plném neúčinných parádiček a nevynucených chyb rozhodli domácí hráči během dvou minut (59. a 61) kapitánem Fajčákem – 2:0. Našim hráčům se ještě podařilo v 90. minutě snížit z pokutového kopu na 2:1 Mandičákem, ale poslední slovo měli opět domácí a v nastavení při hře hostů vabank v 93. minutě upravil Bartoš na konečných 3:1.

Závěrem je potřeba říci, že porážka z galerie zbytečných mrzí, ale před námi je šlágr příštího kola, kdy přivítáme lídra ze Stonavy.

V sobotu 13.5.2023 v 16,30 hodin přivítáme na domácím hřišti v Dobraticích SK  Stonavu. V předzápase ve 13 hodin odehrají před dobratickým publikem naši dorostenci mistrovské utkání okresního přeboru Tošanovice/Dobratice vers. Nebory/Smilovice. Přijďte i vy povzbudit náš společný tým dorostu, který se poprvé představí na dobratickém trávníku.



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie