Domů » Sdružení a spolky » Sport » Výhra v Albrechticích, v sobotu přivítáme Finstal Lučina

Baník Albrechtice vers. TJ Dobratice 2 : 6 (2 : 2)

Za krásného počasí na kvalitním albrechtickém trávníku a před slušnou diváckou kulisou odehráli naší chlapci další vítězné utkání.

Trenérská dvojce Marián Korabík s asistentem Pavlem Musálkem dala důvěru do utkání těmto hráčům: Bocek, Kantor, Dobiáš, Lýsek, Skotnica, Mitrenga, Kohut, Mandičák, Somr, Šimeček, Causidis. Do utkání postupně ve druhém poločase naskočili z lavičky: Bařina, Pařenica, Březina a Moják.

Utkání řídila trojice rozhodčích: Ivanský L., Ritter J. a Picmaus J.

Zápas začali domácí náporem, ze kterého vytěžili několik šancí, při kterých se zaskvěl hostující brankář Bocek. Nicméně se domácí po sedmnácti minutách ujali vedení 1:0. Po obdržené brance hosté z Dobratic pomalu začali vyrovnávat hru a výsledkem bylo vyrovnání na 1:1 Dobiášem. Ve 42. minutě se domácím podařilo vstřelit druhý gól a strhnout vedení v utkání na svou stranu, 2:1. Ale za dvě minuty bylo opět srovnáno Dobiášem na poločasových 2:2.

Po zahájení druhého poločasu se vývoj utkání ještě pár minut ubíral stejnou cestou, ale to již dobratičtí chlapci stáli pevně na nohou a otěže utkání již třímali ve svých rukou. Definitivní zlom nastal v 68. minutě, kdy hosté vstřelili Madičákem nádhernou třetí branku a otočili vývoj utkání na svou stranu, 2:3. Po té již hra dostala jiný nádech. Na bránu domácích se valil jeden útok za druhým a přibývalo i branek v domácí síti. Čtvrtou branku přidal Mitrenga, 2:4 a na konečných 2:6 upravil pátou a šestou brankou kapitán hostů Causidis.

Závěrem je potřeba říci, že výsledek je možná pro domácí až moc krutý, ale hosté vyhráli naprosto zaslouženě. Byli prostě koncentrovanější.

Poslední domácí utkání letošního ročníku 1. A třídy, sk. B odehrajeme v sobotu 27.5.2023 v 17 hodin proti mužstvu Finstal Lučina.



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie