Domů » Sdružení a spolky » Sport » Ženy Dobratic přezimují na druhém místě

ČSAD Havířov – TJ Comfort Dobratice 0:2 (0:2), branky ve 12. a 38.min. Heroková
Sestava Dobratic: Skočovská – Klusová – Uhrová (85. Sikorová), Veselá, Školová – Mynářová, Kuhová (61. Smolíková), Štefková (89. Pěchníková), Orečná – Heroková, Dunová (74. Mojžíšková) Trenér Dušan Bariš

V přímém souboji o druhé místo Moravskoslezské divize žen zajížděly děvčata do Havířova. Ten prohrál v minulém kole v Bruntále a tak oba týmy měly před sebou duel o to, komu se podaří přezimovat na druhém místě. Holky čekal soupeř, který doma dostal pouze jediný gól, což svědčilo o nelehkém úkolu dobratických tuto skutečnost změnit. Konečný výsledek je skvělý, vyhrát na půdě aspiranta postupu je krůček dál. Na jaře mají dobratické fotbalistky oba uchazeče o postup na domácím hřišti a to může být rozhodujícím faktorem boje o druhou ligu.
Podzim zvládla děvčata dobře, výborné by to bylo nebýt zakolísání v Bruntále. Tam odehrály tzv.blbec zápas a porazily se vlastně samy. Viděl jsem několik zápasů doma a je poznat, že pod vedením trenéra Bariše dostaly holky chuť fotbal hrát. Kromě tradičních opor se dobře zabydlují v týmu i nové tváře a to je jen dobře. Podzimní zápasy mají zdárně za sebou a tak přibližme našim fanouškům pár statistických čísel. Na čele je Bruntál s 31 body, Dobratice mají 30 a třetí Havířov 27 bodů.V „domácím prostředí“ na hřišti ve Vojkovicích vyhrály holky všechny zápasy s impozantním skóre 36:1, venku prohrály jen v Bruntále. Nejlepší střelkyní je Heroková s 13 brankami, 8 dala Klusová,6 Kuhová. Aspoň jediný gól vstřelilo v týmu dvanáct hráček. Přejeme děvčatům odpočinek a dobrou zimní přípravu, aby na jaře šly za jediným cílem – postupem do II. ligy.



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie