Domů » Sdružení a spolky » Sport » Fotbalová sobota v Dobraticích

Prohra, remíza a nakonec i výhra, tak by se dalo stručně shrnout sobotní vystoupení dobratických výběrů.

žáci: Dobratice – Raškovice 1:2 , branku vstřelil Pelzl. Podle fyzických proporcí to měl být jednoznačný výsledek pro domácí, ale fotbal se hraje a ne kouká. Silné předzápasové řečičky kluků, že proti nim hraje „školka“ dala za pravdu, že třeba nejprve ukázat na trávníku, co kdo umí. Ve fotbale rozhodují góly a ty vstřelili hosté o jeden víc. Domácí měli šancí snad na celý fotbalový podzim a především kapitán Pelzl jich zahodil nejvíce a jen jedinkrát skóroval.

Dorost: Dobratice – Písek 4:4, góly domácích Brzuchanski 2, Bezecný a Bortlíček. Zápas sousedů v tabulce skončil po přestřelce remízou a dobratičtí tak ztratili zbytečně další body na domácí půdě.

Muži: Dobratice – Horní Suchá 3:1, branky F.Zeman 2 a Marek Causidis.

Dobratičtí muži přivítali třetí celek tabulky, který zatím venku nedostal ani gól a měl dvě výhry. V Dobraticích ale narazili na houževnatý výkon domácích a jejich dobrá vizitka dostala pořádné trhliny. Začátek utkání byl opatrný z obou stran Do první dobré možnosti se dostali dobratičtí v 7.minutě, ale centr Mariána C. proletěl napříč brankou mimo. Hosté zahrozili razantně ve 14.minutě a přímý kop skončil na břevně Pieleszovy svatyně. Podobnou možnost za několik minut později řeší brankář skvělým zákrokem a na ukazateli jsou stále dvě nuly. Od 32.minuty však přišla doslova smršť z domácích kopaček.   32.minuta: pas Mariána na Filipa Zemana a ten nekompromisně získává vedení 1:0. 33.minuta – sólo Marka Causidise a vedení 2:0. 35.minuta – nejpěknější akce první půle a střela Filipa Z. pod břevno 3:0.

Ve druhém poločase přitlačili na ofenzívě hosté. Jejich nápor byl téměř hodinu neplodný a zejména vynikající zákroky domácího gólmana držely domácí diváky v klidu. V 59.minutě přesto hosté vstřelili svůj první gól, a jak se později ukázalo i jediný, úspěšným střelcem byl Příborský. Ani domácí nechtěli zůstat pozadu, jenže už neměli tak přesnou mušku nebo jejich pokusy skončily mimo tři tyče hornosušské branky. Když ještě v 85.minutě pohrdli hosté tutovkou, radovaly se z první podzimní výhry Dobratice.

Sestava: Pielesz, Stříž, Dobiáš (63.Sanitek), Skotnica, Světlík, Béla, Klesniak L. Zeman F.(90.Platoš), Causidis Marián, Causidis Marek (89. Ševčík), Zeman L. – další  náhradníci Liberda, Klesniak I. a Holinka, trenér Marián Korabík

 

 



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč