Domů » Sdružení a spolky » Sport » Jablunkov-Dobratice 1:5

Za ideálního jarního fotbalové počasí a na kvalitním terénu nastoupili dobratičtí fotbalisté ke svému utkání na hřišti jedenáctého Jablunkova. Dobratické fotbalisty přijela podpořit tradiční početná fanouškovská obec.

Trenér Korabík a asistentem Musálkem poslali na hřiště tuto sestavu: Bocek, Kohut, Lýsek, Dobiáš, Šimeček, Somr (66. Březina), Causidis, Skotnica, Bařina (73 Mandičák), Kantor a Mitrenga. Připraven na střídání byl Moják

Utkání řídila trojice rozhodčích: Klečacký M., Trigas P., Schneider P..

Zápas začal od začátku soustředěným náporem hostů z Dobratic, který přinesl záhy brankové ovoce. V 10. minutě již bylo na ukazateli skóre 0:2, hosté vedli brankami Mitrengy a Kantora. Po půlhodině přidal třetí branku opět Mitrenga. A tímto výsledkem 0:3 skončil první poločas.

Druhý poločas začal náporem domácích hráčů a branka visela ve vzduchu. Jen nepřesnost zabránila mnohdy domácím hráčům skórovat. V 66. minutě se jim to podařilo po velké skrumáží před brankářem Bockem. Přišla branka do sítě hostů a zkorigování stavu utkání Huplou na 1:3. Teprve poté začali hosté z Dobratic opět hrát fotbal a výsledkem byla třetí branka Mitrengy, který tímto zaznamenal hattrick a upravil tím stav utkání na 1:4. Poslední slovo měl střídající Mandičák, který upravil skóre na konečných 1:5.

Závěrem konstatuji, že pozitivum utkání byl hattrick Honzy Mitrengy, který zahrál svůj nejlepší zápas na jaře. Ovšem nutno dodat, že za podpory ostatních dobratických hráčů.

Za týden 29.4.2023 v 16 hodin přivítáme na domácím hřišti v Dobraticích Lokomotivu Petrovice u Karviné.



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč