Domů » Sdružení a spolky » Sport » První podzimní porážka mužů

Po velmi nefotbalovém výkonu přišla první podzimní porážka, osm kol neporažených Dobratic. Domácí začali velmi energicky. V prvních pěti minutách měli tři gólové šance. To taky bylo vše pozitivní, čeho se domácí diváci dočkali. A tak, jak už to ve fotbale bývá, platí stále to omílané „nedáš, dostaneš“. Přišla šestá minuta a nádherný „angličák“ začal pohřbívat fotbalové naděje dobratických chlapců. Hosté byli na koni. Začali být fotbaloví a do čeho kopli, to domácím do brány spadlo. Do poločasu to byly ještě dvě další branky v 18. a 27. minutě. Jiskra naděje svitla domácím ve 44. minutě, kdy po faulu kopali pokutový kop. Ale když to nejde, tak to nejde. Penaltu domácí neproměnili. Hostující gólman vystihnul směr míče a pokutový kop kryl.

Do druhého poločasu provedl domácí trenér hned několik změn v sestavě a to ve 46. a 52. minutě, ale ani nová krev na hřišti nebyla schopna se z pod padlé deky dostat. Po dalších dvou obdržených brankách ve 49. a 67 minutě hosté završili své vítězství v Dobraticích na konečných a krutých 0:5. A tak po bezkrevném výkonu vidělo první porážku domácích 120 zklamaných diváků.

Sestava: Bocek (46), Kantor, Bařina, Lýsek (52), Skotnica, Hlaváč (52), Pařenica (46), Stříž, Somr (52), Papík, Causidis. Náhradníci: Pohludka (46), Mitrenga (46), Chlebek (52), Mandičák (52), Střižík (52), Kohut, Březina.

Trenéři: Korabík, Musálek.

Rozhodčí: Seidler, Kyselý, Gajdůšek a delegát Němec.



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie