Domů » O obci » Informace » Projekt „Sdílená výuka angličtiny“

Projekt „Sdílená výuka angličtiny“

https://sdilena-anglictina.webnode.cz/registrace/

Projekt „SDÍLENÁ VÝUKA ANGLIČTINY“ využívá videolekce „Domácí učitelka angličtiny“ a má ambice učit a naučit angličtinu od úplných začátků všechny dospělé zájemce včetně seniorů. Samozřejmě ji mohou v případě zájmu využít i mladší občané.  Prezentace je umístěna pod odkazem:  ANGLIČTINA VE VAŠÍ OBCI

Po zhlédnutí stránek zjistíte, že orientace na nich je velice jednoduchá s možností vyzkoušet si blok 10 lekcí na 30 dnů zdarma. Zájemce o angličtinu si tak může důkladně vše vyzkoušet bez jakýchkoliv závazků a poté se rozhodnout, zda mu tato forma studia vyhovuje a zda si objedná další blok následujících 10 lekcí za velmi příznivou cenu 29,– Kč za videolekci. Tato možnost vyzkoušet si 10 video lekcí zdarma je vyhrazena pouze pro občany těch obcí, které budou mít o projekt zájem a umístí odkaz projektu na webové stránky obce.

Celý projekt je plně připraven, první zájemci již u nás studují pečlivě natočené videolekce a materiály a případné dotazy konzultují přímo s lektorkou na pravidelných webinářích, které jsou zdarma.

Monika a Aleš Hruškovi
AVE Centrum
VÝUKA ANGLIČTINY
Mob.: +420 608 473 190
Web: www.mojeanglictina.eu
E-mail: avecentrum@mojeanglictina.eu



  • Modernizace webových stránek hrazena z projektu CZ.03.4.74/0.0/0.0/18_092/0014731

    Logo Evropské unie

ŠANCE pro HONZU
Aktuálně vybráno : 132 000 Kč